Heineken Bar

Pamirškite nuostatą, kad oro uoste galima rasti tik greitų užkandžių. Antrame Vilniaus oro uosto aukšte, virš A11 vartų, įsikūręs stilingas Heineken baras, kur maisto kokybei skiriamas išskirtinis dėmesys. Nesvarbu kelintą valandą jūsų skrydis – čia rasite ir sočius pusryčius, ir sušildančias sriubas, ir originalius užkandžius bei karštuosius patiekalus. Žinoma, čia visada laukia ir ledinis „Heineken“ alus bei kiti gėrimai.

 

 

Meniu

Pusryčiai

Klasikiniai angliški pusryčiai

Lietuviška kiaušinienė su svogūnais, kumpiu ir pievagrybiais 

Skrudintas švediškas sumuštinis su vištiena

 

Sriubos

Barščiai su skilandžiu ir baravykais

Čili sriuba su malta jautiena, patiekiama su česnakiniu sviestu gardinta duonele

Tailandietiška sriuba „Tom Yum“ su kokosų pienu, krevetėmis, vištiena, pagardinta imbieru ir citrinžole (švelniai aitri)

 

 

 

Užkandžiai

Meksikietiški kukurūzų traškučiai su salsos ir čederio sūrio padažu

Tailandietiški ritinėliai su vištiena, aitriu saldžiarūgščiu padažu ir žalumynais

Gruzdintos bulvytės

Užkandžių rinkinys: mūsų šefo marinuotos alyvuogės, sūrio spurgos ir aitrus saldžiarūgštis padažas

Krevetės tempuroje su aitriu saldžiarūgščiu padažu ir žalumynais

 

 

Salotos

Graikiškos salotos su feta sūriu, vyšniniais pomidorais, marinuotomis alyvuogėmis, raudonuoju svogūnu ir graikinių riešutų aliejaus padažu

Norvegiškos salotos su rūkyta lašiša bei garstyčių-alyvuogių aliejaus padažu

Cezario salotos su vištienos krūtinėle, marinuota sezamo aliejuje ir Cezario padažu

 

 

Blynai

Amerikietiški blynai su grietinėle ir vyšnių džemu

Amerikietiški blynai su varškės kremu ir lašiša

Bulviniai blynai su grietine

 

Karštieji patiekalai

Brandintos jautienos kepsneliai su keptomis daržovėmis ir olandišku padažu

Raudonos pomidorų buritos su vištiena, barbekiu padažu ir žalumynais

Naminis mėsainis su brendyje marinuota jautiena, traškia šonine, pastarnokų padažu ir gruzdintomis bulvytėmis

Kiaulienos šonkauliai su naminiu BBQ padažu, gruzdintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis

Vištienos filė su kauliuku, keptomis daržovėmis ir mango padažu

 

 
 

Desertai

Obuolių pyragas

Mūsų keptas morkų pyragas su riešutais

Sūrio pyragas

Tinginys

Ekleras

Krosanas

 

Kava / arbata

Espresso kava

Juoda kava

Kava su pienu

Pieniška kava

Kapučino kava

Arbata (Juoda | žalia | vaisinė)

Imbierinė arbata

 

 

Šviežiai spaustos sultys

Apelsinų sultys

Greipfrutų sultys

Morkų sultys

Obuolių sultys

 

 

Alkoholiniai gėrimai

Alus | Vynas | Putojantis vynas | Šampnas | Brendis | Konjakas | Degtinė | Džinas | Likeris | Romas | Tekila | Vermutas |Trauktinė | Viskis

 

 

 

 

Kavinė „Juta Jazz Cafe powered by Heineken“

Vilniaus oro uostas

Išvykimo salė, 2 aukštas

Virš A11 įlaipinimo vartų

 

Darbo laikas:

I – VII 9:00 – 21:00

 

Telefonas:

8 698 29882

 

El. paštas:

Šis el. pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlių. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.

 

Draugaukime